Urządzenia i Akcesoria
Char Siu Pork (Chinese BBQ Pork)
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 25 godz.
5 portions
Składniki
-
garlic cloves5
-
fresh ginger10 g
-
shallots150 g
-
light soy sauce40 g
-
dark soy sauce30 g
-
Chinese rice wine (Shaoxing Hua Tiao)30 g
-
brown sugar70 g
-
maltose syrup plus extra for brushing1 ½ tbsp
-
pork belly, skinless1000 g
-
maltose syrup3 tbsp
-
water2 tbsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
692.9 mg
Białko
21.3 g
Kalorie
4848.1 kJ /
1158.7 kcal
Tłuszcz
106.1 g
Błonnik
1.2 g
Tłuszcz nasycony
38.6 g
Węglowodany
27 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Crystal Sweet Potato Mooncake
1 godz. 40 min
KL Hokkien Noodles
35 min
Demo Recipe 1 - Lemonade
5 min
Sweet and Sour Pork Ribs
40 min
Express Pho Soup with Spiralized Daikon
50 min
Easy chicken congee with Chinese sausage and mushrooms
35 min
Douhua (soft bean curd) with sweet syrup
10 godz. 25 min
Ginger Pork
25 min
Chicken adobo
30 min
Stir Fried Udon With Chicken and Mushroom
20 min
Pork Adobo
55 min
Korean chicken cheese tteokbokki
30 min