Urządzenia i Akcesoria
Ginger Fried Rice
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 15 min
8 portions
Składniki
-
boneless chicken thighs cut in cubes (2 cm)150 g
-
sesame oil plus 1 tbsp extra60 g
-
white pepper powder1 dash
-
light soy sauce plus 1 tsp extra20 g
-
garlic cloves4
-
fresh ginger cut in 3 cm cubes80 g
-
cooked rice (see tip)550 - 600 g
-
eggs lightly beaten2
-
chicken stock powder10 g
-
spring onions chopped, to garnish2 sprigs
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
126 mg
Białko
7 g
Kalorie
968 kJ /
231 kcal
Tłuszcz
12 g
Błonnik
1 g
Tłuszcz nasycony
2 g
Węglowodany
23 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Kam Heong Chicken
1 godz. 20 min
Lo Mai Gai (Steamed Glutinous Rice With Chicken)
1 godz. 15 min
Three-in-One Meal (Rice, Steamed Egg and Steamed Chicken)
45 min
Ginger Coriander Steamed Fish
Brak ocen
Singapore Curry Chicken Noodles
1 godz.
Meatballs in Tomato Sauce
1 godz. 10 min
One Pot Chicken Rice
50 min
Chicken adobo
30 min
Stir Fried Udon With Chicken and Mushroom
20 min
Hand Ripped Cabbage
20 min
Stir Fried French Beans
15 min
Stir-fry Baby Bak Choy
10 min