Urządzenia i Akcesoria
Ginger Fried Rice
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 15 min
8 portions
Składniki
-
boneless chicken thighs cut in cubes (2 cm)150 g
-
sesame oil plus 1 tbsp extra60 g
-
white pepper powder1 dash
-
light soy sauce plus 1 tsp extra20 g
-
garlic cloves4
-
fresh ginger cut in 3 cm cubes80 g
-
cooked rice (see tip)550 - 600 g
-
eggs lightly beaten2
-
chicken stock powder10 g
-
spring onions chopped, to garnish2 sprigs
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
126 mg
Białko
7 g
Kalorie
968 kJ /
231 kcal
Tłuszcz
12 g
Błonnik
1 g
Tłuszcz nasycony
2 g
Węglowodany
23 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Hainanese chicken and rice
1 godz. 50 min
Thai Volcano Spare Ribs
2 godz.
Singapore Laksa
55 min
Hainanese Chicken Rice
4 godz. 5 min
Mapo tofu
30 min
Roasted Chicken with Vegetables in Cider Sauce
1 godz. 45 min
One Pot Chicken Rice
50 min
Cantonese Steamed Fish
40 min
Stir-fry Baby Bak Choy
10 min
Singapore Curry Chicken Noodles
1 godz.
Demo Recipe 3 - Stir Fried French Beans
15 min
Stir Fried Udon With Chicken and Mushroom
20 min