![Vegetarian Curry in Pumpkin Pot Vegetarian Curry in Pumpkin Pot](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/5887e64802fcb7df1d4786ec8cc0593f/Derivates/f4c6c90d58e39c841c4143b5a02427447cdc86f2.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 3 stalks fresh lemongrass, white part only, bruised
- 15 g old ginger, cut in slices
- 5 g fresh galangal
- ½ cm fresh turmeric
- 2 fresh red chillies, deseeded
- 5 dried chillies, deseeded, soaked to soften
- ¾ tsp coriander seeds
- ½ tbsp curry powder
- 45 g coconut oil
- 975 g water
- 3 kaffir lime leaves, deveined
- 1 pandan leaf, cut in 3 pieces
- 100 g fresh lion's mane mushrooms, cut in pieces
- 50 g king oyster mushrooms (eringi), cut in pieces (4 cm)
- 25 g tofu puffs, cut in halves
- 25 g carrots, cut in strips
- 25 g long beans, cut in 3 cm strips
- 100 g coconut milk
- 15 g toasted coconut paste
- 5 g light soy sauce
- 1 tsp salt
- ½ tsp brown sugar
- 1 medium-sized pumpkin, cored, as container (see tip)
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 2123 kJ / 507 kcal
- Białko
- 10 g
- Węglowodany
- 53 g
- Tłuszcz
- 33 g
- Tłuszcz nasycony
- 27 g
- Błonnik
- 9 g
- Sód
- 1041 mg
Alternatywne przepisy
Indian Pilaf Rice
1h
Pork Trotter Jelly
8 Std.
Scrambled Tofu
20 Min
Tofu Balls
35 Min
Steamed Tapioca Kuih
50 Min
Yu xiang rou si (Yuxiang pork)
30min
Chwee Kuih (steamed rice cake)
1 Std. 5 Min
Curry Chicken
1h
Nian Gao (Sweet Sticky Rice Cake)
2h 25min
Red Date Longan Peach Gum Dessert
1 Std. 5 Min
Acar (Nyonya Pickled Vegetables)
1h
Teochew Yam paste with gingko (Onee)
25min