Urządzenia i Akcesoria
Suan la tang (hot and spicy soup)
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 35 min
6 portions
Składniki
Chilli oil
-
garlic clove1
-
eschalot peeled1
-
spring onion/shallot trimmed and cut into pieces (3 cm)1
-
chilli powder to taste3 tbsp
-
oil200 g
Szechuan soup
-
dried shiitake mushrooms3
-
dried black fungus (see Tips)10 g
-
warm water for soaking
-
piece fresh ginger peeled and cut into thin slices1 cm
-
canned bamboo shoots drained60 - 90 g
-
water plus an extra 3 tablespoons1000 g
-
pork mince200 g
-
fresh enoki mushrooms cut into pieces (3 cm)100 g
-
soy sauce1 tsp
-
dark soy sauce1 tsp
-
Chinese black vinegar to taste3 - 4 tbsp
-
salt to taste½ tsp
-
sugar½ tsp
-
ground black pepper to taste
-
arrowroot flour2 tbsp
-
tofu cut into cubes (1 cm)150 g
-
egg white lightly beaten1
-
spring onions/shallots trimmed and cut into thin slices1 - 2
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
368.3 mg
Białko
13 g
Kalorie
738.2 kJ /
175.8 kcal
Tłuszcz
8.1 g
Błonnik
2.3 g
Tłuszcz nasycony
2 g
Węglowodany
10.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Teochew Yam Paste with Gingko (Onee)
20min
Long Bean Rice
1h 10min
Ma Lai Koh (Steamed Caramel Cake)
1h 15min
Ma po dou fu (mapo tofu)
15min
Luo bo gao (radish cakes)
25h 20min
Xi hu niu rou geng (beef broth)
40min
Teochew Yam paste with gingko (Onee)
25min
XO sauce
1h 50min
Teochew rice porridge with sweet potato
30min
Sambal chilli
35min
Teochew Steamed Pomfret With Mee Hoon
40min
Hakka Char Yoke (Braised Pork With Black Fungi And Fermented Bean Curd)
55min