Urządzenia i Akcesoria
Suan la tang (hot and spicy soup)
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 35 min
6 portions
Składniki
Chilli oil
-
garlic clove1
-
eschalot peeled1
-
spring onion/shallot trimmed and cut into pieces (3 cm)1
-
chilli powder to taste3 tbsp
-
oil200 g
Szechuan soup
-
dried shiitake mushrooms3
-
dried black fungus (see Tips)10 g
-
warm water for soaking
-
piece fresh ginger peeled and cut into thin slices1 cm
-
canned bamboo shoots drained60 - 90 g
-
water plus an extra 3 tablespoons1000 g
-
pork mince200 g
-
fresh enoki mushrooms cut into pieces (3 cm)100 g
-
soy sauce1 tsp
-
dark soy sauce1 tsp
-
Chinese black vinegar to taste3 - 4 tbsp
-
salt to taste½ tsp
-
sugar½ tsp
-
ground black pepper to taste
-
arrowroot flour2 tbsp
-
tofu cut into cubes (1 cm)150 g
-
egg white lightly beaten1
-
spring onions/shallots trimmed and cut into thin slices1 - 2
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
368.3 mg
Białko
13 g
Kalorie
738.2 kJ /
175.8 kcal
Tłuszcz
8.1 g
Błonnik
2.3 g
Tłuszcz nasycony
2 g
Węglowodany
10.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Grilled tofu steaks with Asian mushrooms
2 godz. 30 min
Acar (Nyonya Pickled Vegetables)
1 godz.
Jiu Hu Char (Fried Yam Bean with Shredded Cuttlefish)
35 min
Shiitake Mushroom Abalone Sea Cucumber Stew
1 godz. 45 min
Hakka Yam Abacus
20 min
Olive Vegetable Rice
1 godz. 5 min
Hu Pio Sup (Prawn Ball Fish Maw Soup)
1 godz. 10 min
Ma po dou fu (mapo tofu)
15 min
Qing zheng yu (steamed fish with ABC soup)
1 godz. 15 min
Tofu and veg bowl with sweet and sour sauce
1 godz. 50 min
Mapo tofu
15 min
Prawn Paste Stuffed Soft Tofu
40 min