Urządzenia i Akcesoria
Tamarind Pork Curry
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
6 portions
Składniki
-
pork shoulder loin cut in strips (1 cm)600 g
-
fish sauce2 tbsp
-
hot water100 g
-
tamarind paste adjust to taste1 - 2 tbsp
-
onions80 g
-
shallots100 g
-
garlic cloves10 g
-
dried chillies soaked to soften4 - 6
-
fresh red chillies4 - 6
-
fresh ginger10 g
-
galangal10 g
-
water20 g
-
oil40 g
-
fresh lemongrass2 stalks
-
curry powder2 - 3 tbsp
-
kaffir lime leaves shredded2
-
fresh coconut milk180 g
-
salt1 tsp
-
lump sugar10 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
19 g
Kalorie
1527 kJ /
365 kcal
Tłuszcz
28 g
Błonnik
2 g
Węglowodany
10 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Chicken, Mushroom and Chinese Sausage Rice
50 min
Kung Pao chicken
1 godz. 30 min
Braised Pork and Egg with Rice
45 min
Hong shao rou (braised pork belly)
1 godz. 15 min
Stir Fried Pork Belly Slices with Kimchi
30 min
Dried Chilli Chicken with Potato
30 min
Taiwanese three cup chicken
20 min
Hakka Char Yoke (Braised Pork With Black Fungi And Fermented Bean Curd)
55 min
Vietnamese Lemongrass Chicken
1 godz. 5 min
Vietnamese Lemongrass Pork Strips
30 min
Braised Chicken with Mushroom
1 godz. 30 min
San bei ji (three cup chicken)
35 min