Urządzenia i Akcesoria
Hong Kong Style Roasted Pork Belly
Przygotowanie 15 godz.
Czas całkowity 9 godz. 15 min
4 portions
Składniki
Five-spice powder
-
Sichuan peppercorns2 tsp
-
star anise3
-
fennel seeds2 tsp
-
1 tbsp ground cinnamoncinnamon sticks (approx. 0.5 cm thick)2
-
cloves6
Hong Kong style roasted pork belly
-
salt2 tsp
-
caster sugar1 tbsp
-
pork belly, with skin (approx. 600 g), approx. 10 cm x 15 cm1 piece
-
coarse sea salt2 tbsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
21.8 g
Kalorie
2466.2 kJ /
589.5 kcal
Tłuszcz
55 g
Błonnik
0 g
Węglowodany
0 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Drunken Herbal Prawns
4 godz. 55 min
Pineapple Pork Ribs
1 godz. 10 min
Braised pork belly
55 min
Lap Mei Fan (Chinese Wax Meat Rice)
50 min
Steamed Pork Patty With Rice
25 min
Stewed Pork Belly With Rose Wine
50 min
Taiwanese three cup chicken
20 min
Rice Wine Chicken
30 min
Vietnamese Lemongrass Pork Strips
30 min
Pork Rib Soup With Dried Shiitake Mushroom And Bean Curd
3 godz. 10 min
Lu ji chi (braised chicken wings)
25 min
Braised Soft Bone Ribs With Pig Tendon
1 godz. 50 min