Ghirlanda integrale di Pasqua con uovo e trota affumicata

Brak ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 45 min
30 fette

Składniki

Pane integrale di Pasqua
  • di aneto fresco (circa 20 g), le foglioline lavate e asciugate
    1 mazzetto
  • di cipolle rosse tagliate a metà
    100 g
  • di latte
    300 g
  • di miele
    15 g
  • di lievito di birra fresco sbriciolato
    20 g
  • di farina integrale
    560 g
  • uovo, medio (53-63 g)
    1
  • di burro a pezzi
    50 g
  • di sale
    2 cucchiaini
Uova
  • uova fredde
    4
  • acqua riempire d'acqua fino a 1 litro
Composizione
  • farina per l'infarinatura
  • tuorlo d'uovo sbattuto, per spennellare
    1
  • di foglie di insalata mista
    100 g
  • di filetti di trota, affumicati a pezzi
    150 g
  • di succo di limone spremuto fresco
    30 g
  • pepe nero macinato fresco

Wartości odżywcze na 1 fetta

Kalorie 114.8 kcal / 480.2 kJ
Białko 4.9 g
Tłuszcz 3.3 g
Węglowodany 16.1 g
Błonnik 0.8 g
Tłuszcz nasycony 1.5 g
Sód 178.6 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...