Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 20 g Parmigiano reggiano a pezzi (3 cm)
- 20 g di Gruviera a pezzi (3 cm)
- 30 g di scalogno a metà
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 200 g di carote a dadini
- 150 g di piselli surgelati
- 100 g di acqua
-
¼
di dado per brodo vegetale
lub ¼ cucchiaino di dado per brodo vegetale - 250 g farina + q.b.
- 2 uova (da 60 g circa)
- 200 g di latte tiepido
- 60 g burro + q.b.
- 1 bustina di lievito in polvere
-
70
g di prosciutto cotto a cubetti a cubetti
lub 70 g di prosciutto cotto a cubetti - 1 cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1302 kJ / 311 kcal
- Białko
- 11.28 g
- Węglowodany
- 31.6 g
- Tłuszcz
- 16.41 g
Alternatywne przepisy
Pane all'aglio e alle erbe aromatiche
3 Std. 30 Min
Panini al vapore (bao-buns) con il Egg poacher
Brak ocen
Torta di mele con crumble
2 godz. 30 min
Pizza Margherita
2 Std. 10 Min
Crema Thermomix®
45 Min
Salsa french dressing
20min
Tortino di patate
1 godz. 40 min
Torta di mandorle con cioccolato bianco
2 Std. 50 Min
Panpepato lucernese
55 Min
Muffin di castagne al cioccolato
1 Std. 15 Min
Cake al limone
1 Std. 5 Min
Brunsli di Basilea
8h 40min