Urządzenia i Akcesoria
Sicilian Prawn Salad
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 40 min
6 portions
Składniki
-
red onions sliced thinly (1-2 mm)200 g
-
red wine vinegar to taste30 - 40 g
-
fresh parsley leaves only10 g
-
extra virgin olive oil50 g
-
garlic clove (opcjonalnie)½
-
40 g freshly squeezed lemon juicefreshly squeezed lime juice40 g
-
fine sea salt plus extra to taste½ tsp
-
ground white pepper1 pinch
-
water300 g
-
large raw prawns, peeled and deveined (approx. 1 kg prawns in their shells)500 g
-
2 lemon, sliced (2-3 mm)limes sliced (2-3 mm)2 - 4
-
fennel bulb sliced thinly (1-2 mm)200 g
-
cherry tomatoes halved400 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
692 mg
Białko
13 g
Kalorie
761.5 kJ /
182 kcal
Tłuszcz
9.4 g
Błonnik
3.4 g
Tłuszcz nasycony
1.6 g
Węglowodany
13.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Red Cabbage Salad with Figs and Gorgonzola
10 min
Thai Salmon Parcels with Jasmine Rice
45 min
Seafood Stew with Rice
30 min
Marinated White Fish Fillets with Chermoula Sauce and Couscous Salad
1 godz. 20 min
Five-spice Duck with Mushrooms, Asian Vegetables and Rice
1 godz. 5 min
Salmon and Basmati Rice with Dill Cream Sauce
40 min
Sicilian Salad
30 min
Moroccan Lamb with Chopped Salad
13 godz. 15 min
Seafood Stew with Coconut Milk
35 min
Italian-style Baked Sea Bass with Roasted Pepper Dip and Fennel Salad
40 min
Monkfish and prawn soup
1 godz.
Prawn Saganaki
35 min