Urządzenia i Akcesoria
Five-spice Duck with Mushrooms, Asian Vegetables and Rice
Przygotowanie 45 min
Czas całkowity 1 godz. 5 min
4 portions
Składniki
-
fresh root ginger peeled, cut in round slices (2-3 mm)15 g
-
garlic cloves2
-
fresh red chilli (opcjonalnie) deseeded½ - 1
-
700 g chicken breasts, skin onduck breasts, skin on700 g
-
Chinese five spice powder shop-bought or homemade (see tip), to taste2 - 3 Tbsp
-
salt2 pinches
-
water1200 g
-
2 vegetable stock cubes (for 0.5 l each)vegetable stock paste, homemade2 tsp
-
soy sauce40 g
-
white long grain rice200 g
-
200 g Chinese cabbage, cut in piecespak choi cut in pieces200 g
-
broccoli florets cut in pieces (2 cm)100 g
-
toasted sesame oil2 tsp
-
button mushrooms sliced250 g
-
soy sauce (approx. 2-3 Tbsp)40 g
-
honey (approx. 3-4 Tbsp)80 g
Poziom trudności
zaawansowany
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
42 g
Kalorie
2512 kJ /
600 kcal
Tłuszcz
20 g
Błonnik
6.5 g
Węglowodany
60 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Steamed Garlic Prawns
30 min
Seared Sesame Steaks with Ginger Chopped Salad and Lime Couscous
35 min
Lamb Spezzatino
1 godz. 45 min
Thai Garlic Pork with Rice and Vegetables
40 min
Duck, Apricot and Pine Nut Pastilla
50 min
Marinated White Fish Fillets with Chermoula Sauce and Couscous Salad
1 godz. 20 min
Lamb Fillets with Pink Peppercorn Sauce
30 min
Chicken with Herb Salsa and White Bean & Rocket Pesto Salad
55 min
Roast Spiced Duck with Plums and Cauliflower Potato Purée
2 godz.
Seared Steak Rocket Salad
35 min
Grilled Pork Skewers with Turmeric
7 godz. 10 min
Pork Fillet with Sauerkraut and Potato Purée
1 godz. 10 min