Five-spice Duck with Mushrooms, Asian Vegetables and Rice

Five-spice Duck with Mushrooms, Asian Vegetables and Rice

4.6 88 ocen
Przygotowanie 45 min
Czas całkowity 1 godz. 5 min
4 portions

Składniki

  • fresh root ginger peeled, cut in round slices (2-3 mm)
    15 g
  • garlic cloves
    2
  • fresh red chilli (opcjonalnie) deseeded
    ½ - 1
  • duck breasts, skin on
    700 g
    700 g chicken breasts, skin on
  • Chinese five spice powder shop-bought or homemade (see tip), to taste
    2 - 3 Tbsp
  • salt
    2 pinches
  • water
    1200 g
  • vegetable stock paste, homemade
    2 tsp
    2 vegetable stock cubes (for 0.5 l each)
  • soy sauce
    40 g
  • white long grain rice
    200 g
  • pak choi cut in pieces
    200 g
    200 g Chinese cabbage, cut in pieces
  • broccoli florets cut in pieces (2 cm)
    100 g
  • toasted sesame oil
    2 tsp
  • button mushrooms sliced
    250 g
  • soy sauce (approx. 2-3 Tbsp)
    40 g
  • honey (approx. 3-4 Tbsp)
    80 g

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 600 kcal / 2512 kJ
Białko 42 g
Tłuszcz 20 g
Węglowodany 60 g
Błonnik 6.5 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...