Reispfanne mit Lachs und Pilzen

1.0 1 ocena
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 30 min
4 Portion

Składniki

  • Knoblauchzehe in dünne Scheiben geschnitten
    1
  • Paprika egal welche Farbe, in Stücke geschnitten (1-2 cm)
    150 - 180 g
  • Olivenöl
    20 g
  • frische Pilze geviertelt
    100 g
  • Tomaten, gewürfelt, aus der Dose
    100 g
  • Fischbouillon-Würfel (für 0.5 l)
    1
  • Paprika (opcjonalnie)
    1 TL
  • Salz
    1 TL
  • Pfeffer
    ½ TL
  • Wasser
    400 g
  • Rundkornreis, weiß
    200 g
  • Lachsfilet, frisch, ohne Haut in Stücke geschnitten (2-3 cm)
    250 g

Wartości odżywcze na 1 Portion

Kalorie 470 kcal / 1963.2 kJ
Białko 21.5 g
Tłuszcz 15.2 g
Węglowodany 68.3 g
Błonnik 11.1 g
Tłuszcz nasycony 3.4 g
Sód 637.7 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...