Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 30 g Olivenöl und etwas mehr zum Einfetten
- 800 g Kartoffeln, in Stücken (3-4 cm)
- Olivenöl zum Einfetten
-
6
Hechtsteaks (à 120 - 200 g)
lub 6 weiβe Fischfilets (z.B. Barsch, à 120 - 200 g) - 2 TL Salz nach Geschmack
- 150 g Zwiebeln, halbiert
- 1 Knoblauchzehe
- 100 g Möhren, in Stücken
- 50 g Weißwein (optional)
- 400 g Tomaten, in Stücken
- ½ TL Pfeffer
- 100 g Wasser
- Wartości odżywcze
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1269 kJ / 302 kcal
- Białko
- 33 g
- Węglowodany
- 25 g
- Tłuszcz
- 7 g
- Błonnik
- 3.4 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Gemüsecremesuppe
45min
Gebackene Eier mit Spinat
40min
Kürbissuppe, Fisch mit Reis und Gemüse, Apfel-Birnen-Crumble
1j
Hackfleischbällchen mit Tomatensauce
45min
Kabeljau mit Zitrusbutter
50min
Spaghetti Carbonara
35min
Bandnudeln mit Steinpilzen
1j
Minestrone
45min
Béchamelsauce
15 min
Sauce Hollandaise
15 min
Gemüse-Eintopf
50min
Kabeljau mit Rahmkartoffeln und Blattspinat
45min