Urządzenia i Akcesoria
Roasted Chicken with Vegetables in Cider Sauce
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 45 min
6 portions
Składniki
-
olive oil plus extra for greasing and drizzling30 g
-
salt2 tsp
-
dried Provençal herbs3 tbsp
-
lemon juice20 g
-
whole chicken cleaned (approx. 1500-2000 g)1
-
water400 g
-
cider100 g
-
carrots cut in chunks200 g
-
sweet potatoes cut in chunks (2 cm)350 g
-
potatoes skin on, cleaned, cut in slices (1 cm)600 g
-
pumpkin cut in pieces200 g
-
zucchinis skin on, cut in chunks (2 cm)300 g
-
red onions cut in slices300 g
-
red capsicums cut in 1 cm strips300 g
-
ground black pepper1 - 2 pinches
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1202.2 mg
Białko
47.4 g
Kalorie
3192 kJ /
762.9 kcal
Tłuszcz
42.7 g
Błonnik
8 g
Tłuszcz nasycony
10.9 g
Węglowodany
46.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Nasi Arab (Arabian Rice)
45 min
Hainanese Chicken Rice
4 godz. 5 min
One-Pot Tomato Garlic Pasta with Mussels
20 min
Pork Loin with Mashed Potatoes and Salad
Brak ocen
Watermelon Lemonade
5 min
One Pot Noodles
30 min
Oven Baked Vegetable Chips (TM6)
1 godz. 45 min
Caprese Omelette
30 min
Onsen Eggs
50 min
Buttermilk Chicken
1 godz. 10 min
Fast and Super Easy Noodles
15 min
Gambas
10 min