Vegetarian Japchae
TM6

Vegetarian Japchae

3.8 (24 oceny)

Składniki

  • 14 oz firm tofu
  • 2 - 3 tbsp cornstarch
  • 40 oz water
  • 7 oz cellophane noodles
  • 4 oz yellow onions, thinly sliced half moons
  • 3 garlic cloves, thinly sliced
  • 3 - 4 tbsp sesame oil, divided
  • 3 oz carrots, julienned
  • 3 oz fresh shiitake mushrooms, stems discarded, thinly sliced
  • 1 oz baby spinach
  • 4 oz bell peppers, julienned
  • 5 oz zucchini, julienned
  • 2 oz soy sauce
  • 1 oz sugar
  • 1 tbsp toasted sesame seeds
  • green onions, julienned, to garnish

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
2143.6 kJ / 512.4 kcal
Białko
19.7 g
Węglowodany
67.2 g
Tłuszcz
20.6 g
Tłuszcz nasycony
3 g
Błonnik
5.7 g
Sód
835.9 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy