Urządzenia i Akcesoria
Authentic Pad Thai
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 40 min
6 portions
Składniki
-
unsalted toasted peanuts60 g
-
flat dried rice noodles (sen lek)300 g
-
eggs3
-
salt¼ tsp
-
water plus extra for soaking500 g
-
shallots80 g
-
garlic cloves6
-
dried shrimp rinsed4 tbsp
-
sweetened dried radish (choi po)6 tbsp
-
peanut oil60 g
-
tiger prawns deshelled with tail on and deveined, butterflied450 - 500 g
-
fresh mung bean sprouts (taugeh)180 g
-
70 g light brown sugarpalm sugar70 g
-
fish sauce60 g
-
tamarind extract30 g
-
fresh green lime juice only1
-
dried bean curds (taukwa) cut in small pieces160 g
-
fresh chives cut in 3 cm long120 g
-
fresh coriander leaves only, to garnish
-
fresh green limes cut in wedges, to garnish2
-
dried chilli flakes adjust to taste2 tbsp
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1462.8 mg
Białko
23 g
Kalorie
1790.1 kJ /
427.9 kcal
Tłuszcz
13.1 g
Błonnik
2.9 g
Tłuszcz nasycony
2.3 g
Węglowodany
55.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Three-in-One Meal (Rice, Steamed Egg and Steamed Chicken)
45 min
Hainanese Chicken Rice
4 godz. 5 min
Chinese Tea Eggs
1 godz.
Thai Coconut Lemongrass Chicken Soup
50 min
Thai Tomyum zoodle soup
45 min
Flower Pot Egg Pudding
3 godz. 15 min
Mantao
1 godz.
Mixed Berries Pavlova Stack
5 godz. 30 min
Warm broccoli salad with rocket pesto
30 min
Pinakbet
15 min
Onsen Eggs
50 min