Urządzenia i Akcesoria
Lotus Leaf Buns with BBQ Pork
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 2 godz. 10 min
12 pieces
Składniki
Lotus leaf buns
-
water800 g
-
sugar30 g
-
corn oil30 g
-
active dry yeast2 tsp
-
pau flour400 g
-
salt2 pinches
-
corn oil to grease
BBQ pork
-
350 g pork belly, skinlesspork tenderloin350 g
-
Chinese five spice powder½ tsp
-
sugar1 ½ tsp
-
water500 g
-
Chinese rice wine (Shaoxing Hua Tiao)1 tbsp
-
honey1 tbsp
-
light soy sauce1 ½ tsp
-
dark soy sauce1 tbsp
-
hoisin sauce2 tbsp
-
garlic cloves finely chopped2
-
iceberg lettuce halved6 leaf
-
Japanese cucumbers cored, cut in thin strips4
-
spring onions white part only, finely chopped1 bunch
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 piece
Białko
9.1 g
Kalorie
1078.8 kJ /
257.8 kcal
Tłuszcz
6.4 g
Błonnik
2.5 g
Węglowodany
41.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Salted Egg Yolk Custard Buns
Brak ocen
Ngor Hiang (Five Spice Meat Rolls)
Brak ocen
Oil Free Braised Chicken Wings
50 min
Tomato and Bacon Spaghetti
35 min
Spicy Chicken with Spiralized Zucchini Noodles
40 min
Shredded Lettuce
10 min
Douhua (savoury bean curd)
10 godz. 25 min
Lemon Ginger Sour
15 min
Spanish Rice
35 min
Fish Burger with Salt and Vinegar Shoestring Potatoes
45 min
Cocktail Tropical with rum and passion fruit
15 min
Condensed Milk Dalgona Coffee
10 min