Osłona noża miksującego jest potrzebna.

Aby przygotować ten przepis, potrzebna jest osłona noża miksującego. Dowiedz się więcej

Slow Cooked Oxtail
TM6

Slow Cooked Oxtail

4.3 (12 ocen)

Składniki

  • ½ oz porcini mushrooms, dried
  • ½ oz fresh parsley leaves, plus extra, chopped, to garnish
  • 4 garlic cloves
  • 12 oz yellow onions, quartered
  • 13 oz carrots, cut on the bias (1 in.), divided
  • 3 oz parsnips, in pieces (1 in.)
  • 3 oz celery, in pieces (1 in.)
  • 1 oz extra virgin olive oil
  • 20 - 23 oz oxtail
  • 14 oz beef stock
  • 4 oz red wine
  • 4 oz pearl onions, frozen
  • cooked polenta, to serve

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
1636 kJ / 391 kcal
Białko
34 g
Węglowodany
26 g
Tłuszcz
17 g
Tłuszcz nasycony
6 g
Błonnik
6 g
Sód
538 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy