![Slow Cooked Oxtail Slow Cooked Oxtail](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/f91284f6-a7db-464e-b259-d47f182ee3db/Derivates/2a7acdfb-3f17-4002-ac85-4a0cd159fc19.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- ½ oz porcini mushrooms, dried
- ½ oz fresh parsley leaves, plus extra, chopped, to garnish
- 4 garlic cloves
- 12 oz yellow onions, quartered
- 13 oz carrots, cut on the bias (1 in.), divided
- 3 oz parsnips, in pieces (1 in.)
- 3 oz celery, in pieces (1 in.)
- 1 oz extra virgin olive oil
- 20 - 23 oz oxtail
- 14 oz beef stock
- 4 oz red wine
- 4 oz pearl onions, frozen
- cooked polenta, to serve
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1636 kJ / 391 kcal
- Białko
- 34 g
- Węglowodany
- 26 g
- Tłuszcz
- 17 g
- Tłuszcz nasycony
- 6 g
- Błonnik
- 6 g
- Sód
- 538 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Peeler Roasted Carrots with Mint and Thyme (Metric)
30 min
Squid Ink Pappardelle with Lobster and Saffron Broth
1h
Chinese Long Beans with Pork
25 Min
Cranberry Jelly
40 min
Beef Stroganoff
1h
Beef Adobo
6 godz. 20 min
Sous-Vide Drunken Chicken
2 Std.
Sous-Vide Salmon
1h
Sweet and Sour Pork Ribs (TM5/6 Metric)
30 min
Spring onion pork ribs
1h
Chunky Beef Stew
2 godz. 10 min
Braised pork belly
55min