Urządzenia i Akcesoria
Slow Cooked Oxtail
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 8 godz. 20 min
4 portions
Składniki
-
porcini mushrooms, dried½ oz
-
fresh parsley leaves plus extra, chopped, to garnish½ oz
-
garlic cloves4
-
yellow onions quartered12 oz
-
carrots cut on the bias (1 in.), divided13 oz
-
parsnips in pieces (1 in.)3 oz
-
celery in pieces (1 in.)3 oz
-
extra virgin olive oil1 oz
-
oxtail20 - 23 oz
-
beef stock14 oz
-
red wine4 oz
-
pearl onions frozen4 oz
-
cooked polenta to serve
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
538 mg
Białko
34 g
Kalorie
1636 kJ /
391 kcal
Tłuszcz
17 g
Błonnik
6 g
Tłuszcz nasycony
6 g
Węglowodany
26 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Slow Cooking
9 Przepisów
Stany Zjednoczone
Stany Zjednoczone
Może spodoba Ci się również...
Biltmore Chianti Glazed Beef Short Ribs
4 godz.
Plain Yogurt
14 godz.
Boiled Eggs
20 min
Sous-Vide Pork Chops, Pears and Chocolate Sauce
2 godz. 55 min
Soy Sauce Chicken
45 min
Steamed Fish Fillets
25 min
Sautéing 14 oz Julienned Carrots
20 min
Sautéing 14 oz Eggplant
35 min
Sautéing 12.5 oz Shallots
25 min
Chinese Pork with Vegetables
1 godz. 20 min
Clams in White Wine with Cilantro
25 min
Sweet and Sour Pork
35 min