
Urządzenia i Akcesoria
Crème Brûlée à l'Orange
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 3 godz. 15 min
8 portions
Składniki
-
de sucre60 g
-
d'orange seulement la peau fine, pas de moelle1
-
de lait de coco395 g
-
de crème à fouetter, 30-40 % de matières grasses200 g
-
d'extrait d'orange (opcjonalnie)1 c. à thé
-
jaunes d'œufs de gros œufs8
-
de cassonade (environ 4 cuillères à soupe)60 g
-
baies fraîches variées pour garnir
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
544.5 kcal /
2278.3 kJ
Białko
8 g
Tłuszcz
35.6 g
Węglowodany
51.4 g
Błonnik
3.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Fabuleux 50+
5 Przepisów
Kanada
Kanada