Crème Brûlée à l'Orange

Crème Brûlée à l'Orange

Brak ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 3 godz. 15 min
8 portions

Składniki

  • de sucre
    60 g
    60 g de sucre de fleur de coco
  • d'orange seulement la peau fine, pas de moelle
    1
  • de lait de coco
    395 g
  • de crème à fouetter, 30-40 % de matières grasses
    200 g
  • d'extrait d'orange (opcjonalnie)
    1 c. à thé
  • jaunes d'œufs de gros œufs
    8
  • de cassonade (environ 4 cuillères à soupe)
    60 g
    60 g de sucre de fleur de coco, (environ 4 cuillères à soupe)
  • baies fraîches variées pour garnir

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 544.5 kcal / 2278.3 kJ
Białko 8 g
Tłuszcz 35.6 g
Węglowodany 51.4 g
Błonnik 3.3 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...