Urządzenia i Akcesoria
Crème de citron
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz.
2 bocaux
Składniki
-
240 g de sucre
-
3 - 4 citrons unbehandelt, Schale von 4 Zitronen dünn abgeschält, Saft von allen Zitronen ausgepresst
-
120 g de beurre in Stücken
-
3 œufs
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 bocal
Białko
12 g
Kalorie
4625 kJ /
1105 kcal
Tłuszcz
60 g
Błonnik
0 g
Węglowodany
124 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Cake à l’orange imbibé
1 godz. 30 min
Confiture d’abricots
45 min
Sauce à pizza
35 min
Tarte aux pommes façon crumble (TM5)
2 godz. 30 min
Berry Curd (crème aux baies rouges)
35 min
Cake au citron
1 godz. 5 min
Crème glacée aux fruits
5 min
Sauce béchamel
15 min
Gâteau à l’orange
50 min
Spaghettis à l'ail, à l'huile d'olive et au piment
30 min
Cake à l'orange
1 godz.
Sauce bolognaise
3 godz. 15 min