Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 240 g de sucre
- 3 - 4 citrons, unbehandelt, Schale von 4 Zitronen dünn abgeschält, Saft von allen Zitronen ausgepresst
- 120 g de beurre, in Stücken
- 3 œufs
- Wartości odżywcze
- na 1 bocal
- Kalorie
- 4625 kJ / 1105 kcal
- Białko
- 12 g
- Węglowodany
- 124 g
- Tłuszcz
- 60 g
- Błonnik
- 0 g
Alternatywne przepisy
Crème glacée aux fruits
5 Min
Cake à l’orange imbibé
1h 30min
Gâteau au chocolat - café aérien
1 Std. 20 Min
Confiture de pruneaux pour les provisions
55min
Asperges et pommes de terre à la sauce hollandaise au yogourt
45min
Cake au citron
1h 5min
Génoise
1 Std. 50 Min
Crème fouettée
10min
Merveilles
1h 10min
Tresse russe aux canneberges
3 Std.
Confiture d'abricot pour les provisions
55min
Cake à l'orange
1h