Bœuf épicé aux poivrons rouges

4.6 7 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
4 portions

Składniki

  • 50 g d'oignon coupé en deux
  • 3 - 4 brins de persil frais
  • 30 g d'huile d'olive
  • 300 g de poivrons rouges coupés en morceaux
  • 100 g de tomate en dés, en conserve
  • 1 c. à café de sel
  • 10 g de sucre brun
  • 2 pincées de piment, sec, en flocons
  • 500 g de viande de bœuf, désossée

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 244.1 kcal / 1021.1 kJ
Białko 27.9 g
Tłuszcz 10 g
Węglowodany 9.4 g
Błonnik 2.3 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...