Tarte flambée con datteri e pancetta

Brak ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 2 godz. 10 min
4 pezzi

Składniki

  • di farina e un po' di più per il piano di lavoro
    300 g
  • di acqua
    150 g
  • di lievito di birra fresco sbriciolato
    15 g
  • di olio di oliva
    50 g
  • di sale
    1 ½ cucchiaino
  • di datteri denocciolati
    100 g
  • di timo fresco le foglioline lavate e asciugate
    2 rametti
  • di panna acida
    200 g
  • di miele
    20 g
  • di pepe nero macinato
    ½ cucchiaino
  • di bacon a fette a pezzi (1 cm)
    100 g
    100 g di pancetta a cubetti
  • di rucola
    50 g
  • glassa di aceto balsamico per irrorare

Wartości odżywcze na 1 pezzo

Kalorie 681.4 kcal / 2850.8 kJ
Białko 13.8 g
Tłuszcz 33.3 g
Węglowodany 83.7 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...

Pokaż wszystkie