Urządzenia i Akcesoria
Tarte flambée con datteri e pancetta
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 2 godz. 10 min
4 pezzi
Składniki
-
di farina e un po' di più per il piano di lavoro300 g
-
di acqua150 g
-
di lievito di birra fresco sbriciolato15 g
-
di olio di oliva50 g
-
di sale1 ½ cucchiaino
-
di datteri denocciolati100 g
-
di timo fresco le foglioline lavate e asciugate2 rametti
-
di panna acida200 g
-
di miele20 g
-
di pepe nero macinato½ cucchiaino
-
di bacon a fette a pezzi (1 cm)100 g
-
di rucola50 g
-
glassa di aceto balsamico per irrorare
Wartości odżywcze na 1 pezzo
Kalorie
681.4 kcal /
2850.8 kJ
Białko
13.8 g
Tłuszcz
33.3 g
Węglowodany
83.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMożesz także polubić...
1 godz. 20 min
Brak ocen
1 godz.
Brak ocen
Brak ocen
Brak ocen
Brak ocen
Brak ocen
Brak ocen
40 min
Brak ocen
3 godz. 15 min