Riz au porc doré

Brak ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz.
2 portions

Składniki

  • 40 g d'huile d'olive
  • 200 - 250 g d'épaule de porc, désossée en morceaux (2-3 cm)
  • 60 g de vin blanc
  • 75 g d'oignon coupé en morceaux (2-3 cm)
  • 1 gousse d'ail
  • 40 g de poivron rouge coupé en morceaux (2-3 cm)
  • 40 g de poivron vert coupé en morceaux (2-3 cm)
  • ½ - 1 c. à café bombée de poudre de paprika
  • ½ cube de bouillon de viande (pour 0,5l) émietté
  • 150 g de riz blanc à grain court
  • 200 g d'eau
  • ½ c. à café de sel

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 741 kcal / 3102 kJ
Białko 30.6 g
Tłuszcz 34.9 g
Węglowodany 68.5 g
Błonnik 1.8 g
Tłuszcz nasycony 8 g
Sód 1442.2 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...