One-Pot aux gnocchis

3.5 6 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
4 portions

Składniki

  • 330 g d'eau
  • 300 g de champignons de Paris, frais détaillés en lamelles (1 cm)
  • 20 g d'huile végétale
  • 125 g de crème
  • 150 g de fromage à tartiner
  • 1 c. à café de sel
  • ½ c. à café de poivre noir, moulu
  • 1 c. à café de poudre de paprika doux
  • ¼ de c. à café de piment en poudre
  • 1 - 2 c. à café d'amidon de maïs (par ex. Maïzena)
  • 500 g de gnocchi frais, en provenance du rayon réfrigéré
  • 100 g d'épinards frais

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 492.5 kcal / 2060.5 kJ
Białko 11.8 g
Tłuszcz 30.9 g
Węglowodany 45.2 g
Błonnik 4.5 g
Tłuszcz nasycony 15.5 g
Sód 1004 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...