Urządzenia i Akcesoria
Chicken breasts with courgette topping
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 50 min
4 portions
Składniki
-
onions cut into pieces50 g
-
carrots cut into pieces (2-3 cm)100 g
-
courgettes cut into slices300 g
-
extra virgin olive oil50 g
-
chicken breast fillets sliced horizontally400 g
-
water500 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
25 g
Kalorie
1004 kJ /
240 kcal
Tłuszcz
13.9 g
Błonnik
1.9 g
Węglowodany
4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Focus on Poultry
10 Przepisów
Szwajcaria
Szwajcaria
Może spodoba Ci się również...
Chicken breast with mushroom sauce and potatoes
1 godz.
Pork tenderloin with red wine sauce and vegetables
45 min
Sesame salmon and pea soup
1 godz.
Steamed Cod, Rice and Spinach in Lemon Sauce
30 min
Fish and potatoes with tomato sauce
50 min
Fish and potatoes with tomato sauce
50 min
Cauliflower and sweet potato salad with nuts
40 min
Creamy mustard chicken stew
40 min
Lemon Caper Salmon with Ribbon Squash
35 min
Duck breasts with orange ginger sauce, mashed potatoes and green beans
1 godz. 10 min
Salmon in mushroom cream sauce with potatoes
50 min
Chicken with almonds and raisins
30 min