Urządzenia i Akcesoria
Chicken breasts with courgette topping
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 50 min
4 portions
Składniki
-
onions cut into pieces50 g
-
carrots cut into pieces (2-3 cm)100 g
-
courgettes cut into slices300 g
-
extra virgin olive oil50 g
-
chicken breast fillets sliced horizontally400 g
-
water500 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
25 g
Kalorie
1004 kJ /
240 kcal
Tłuszcz
13.9 g
Błonnik
1.9 g
Węglowodany
4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Focus on Poultry
10 Przepisów
Szwajcaria
Szwajcaria
Może spodoba Ci się również...
Braised Cod with Thyme and Lemon
40 min
Chicken with almonds and raisins
30 min
Chicken with creamy vegetable sauce
50 min
Green Bean Casserole
1 godz. 30 min
Turmeric Chicken
50 min
Menu: Ginger-Pea Soup, Salmon in a Lemon Marinade, Vegetables and Potatoes
45 min
Three course meal for two in 30 minutes
1 godz. 15 min
Cauliflower and sweet potato salad with nuts
40 min
Chicken breast with mushroom sauce and potatoes
1 godz.
Chicken with Carrot & Red Pepper Rice and Creamy Mustard Sauce
1 godz. 10 min
Stuffed vegetables
1 godz. 20 min
Beef and Mushrooms with Cauliflower Salad
45 min