Urządzenia i Akcesoria
Chicken breasts with courgette topping
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 50 min
4 portions
Składniki
-
onions cut into pieces50 g
-
carrots cut into pieces (2-3 cm)100 g
-
courgettes cut into slices300 g
-
extra virgin olive oil50 g
-
chicken breast fillets sliced horizontally400 g
-
water500 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
25 g
Kalorie
1004 kJ /
240 kcal
Tłuszcz
13.9 g
Błonnik
1.9 g
Węglowodany
4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Focus on Poultry
10 Przepisów
Szwajcaria
Szwajcaria
Może spodoba Ci się również...
Trout with Pesto, Tomatoes and Vegetables
45 min
Chicken with Creamy Vegetable Sauce
50 min
Menu with vegetable velouté, chicken with mustard sauce and steamed vegetables
45 min
Menu: Ginger-Pea Soup, Salmon in a Lemon Marinade, Vegetables and Potatoes
45 min
Salmon and Basmati Rice with Dill Cream Sauce
40 min
Meatballs with white wine mushroom sauce
35 min
Lamb stew
Brak ocen
Egg white omelette
35 min
Bean stew with meatballs
45 min
Duck breasts with orange ginger sauce, mashed potatoes and green beans
1 godz. 10 min
Stuffed peppers with rice and tomato sauce
1 godz.
Pâté Chinois (Canadian Shepherd's Pie)
1 godz. 30 min