Kohlrabi-Carpaccio

4.6 12 ocen
Przygotowanie 35 min
Czas całkowity 35 min
2 Portionen

Składniki

  • Pinienkerne
    30 g
  • Kohlrabis (siehe Tipp), die zarten inneren Blättchen aufgehoben
    450 - 500 g
  • Kerbel abgezupft
    15 g
  • Schnittlauch in feinen Röllchen
    10 - 15 g
  • Olivenöl
    30 g
  • Balsamico, hell
    25 g
  • Salz
    ¼ TL
  • Honig
    1 TL
  • Senf, mittelscharf
    1 TL
  • Pfeffer
    3 Prisen
  • Parmesan, gehobelt zum Garnieren

Wartości odżywcze na 1 Portion

Kalorie 326 kcal / 1364.1 kJ
Białko 6.7 g
Tłuszcz 25.6 g
Węglowodany 22.8 g
Błonnik 9.7 g
Tłuszcz nasycony 2.9 g
Sód 374.2 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...