Urządzenia i Akcesoria
Kohlrabi-Carpaccio
Przygotowanie 35 min
Czas całkowity 35 min
2 Portionen
Składniki
-
Pinienkerne30 g
-
Kohlrabis (siehe Tipp), die zarten inneren Blättchen aufgehoben450 - 500 g
-
Kerbel abgezupft15 g
-
Schnittlauch in feinen Röllchen10 - 15 g
-
Olivenöl30 g
-
Balsamico, hell25 g
-
Salz¼ TL
-
Honig1 TL
-
Senf, mittelscharf1 TL
-
Pfeffer3 Prisen
-
Parmesan, gehobelt zum Garnieren
Wartości odżywcze na 1 Portion
Kalorie
326 kcal /
1364.1 kJ
Białko
6.7 g
Tłuszcz
25.6 g
Węglowodany
22.8 g
Błonnik
9.7 g
Tłuszcz nasycony
2.9 g
Sód
374.2 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Rübchen & Co.
11 Przepisów
Niemcy
Niemcy