Rote-Bete-Carpaccio

Rote-Bete-Carpaccio

4.5 75 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 20 min
4 Portionen

Składniki

  • Rote Bete klein, geschält (siehe Tipp)
    300 g
  • Zucchini in Stücken (5 cm)
    250 g
  • Mozzarella abgetropft, abgetropft
    250 g
    250 g Burrata
  • Olivenöl zum Beträufeln
  • Zitronensaft zum Beträufeln
  • Meersalz zum Würzen
  • Pfeffer aus der Mühle zum Würzen
  • Basilikum gehackt, zum Garnieren

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 Portion

Sód 456 mg
Białko 15 g
Kalorie 961 kJ / 229 kcal
Tłuszcz 14 g
Błonnik 2.7 g
Tłuszcz nasycony 8 g
Węglowodany 10 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...