Urządzenia i Akcesoria
Zucchini-Parmesan-Salat mit getrockneten Tomaten
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 20 min
4 Portionen
Składniki
-
Zucchini in Stücken (ca. 5,5 cm)400 g
-
Parmesan in Stücken (4 cm)100 g
-
gehobelte Mandeln40 g
-
Knoblauchzehe1
-
Basilikum abgezupft5 g
-
getrocknete Tomaten, in Öl abgetropft, halbiert100 g
-
Meersalz1 TL
-
Pfeffer½ TL
-
Zucker1 Prise
-
30 g ApfelessigSherryessig30 g
-
Olivenöl50 g
-
Kürbiskerne1 EL
-
Sonnenblumenkerne1 EL
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Portion
Sód
998 mg
Białko
17 g
Kalorie
1511 kJ /
361 kcal
Tłuszcz
25 g
Błonnik
5.4 g
Tłuszcz nasycony
6 g
Węglowodany
21 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Pochierte Eier
15 min
Dein Eis
5 min
Feldsalatpesto
5 min
Grüner Tomaten-Avocado-Salat
20 min
Apfel-Birnen-Flammkuchen
1 godz. 30 min
Glasnudel-Kräuter-Salat mit Ponzu-Erdbeeren und Erdnüssen
45 min
Greek Overnight Slaw
8 godz. 20 min
Zucchini-Parmesan-Salat mit getrockneten Tomaten
20 min
Pizza mit Fenchel und Salsiccia
1 godz. 40 min
Dein Salat
5 min
Dein Dip
5 min
Spaghetti-Eis-Dessert
10 min