Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 200 g de chocolat noir 50% de cacao, détaillé en morceaux
- 180 g de sucre en poudre
- 180 g de beurre, coupé en morceaux
- 50 g de farine de blé
- 1 pincée de sel
- 3 œufs
- Wartości odżywcze
- na 1 part
- Kalorie
- 1523 kJ / 364 kcal
- Białko
- 5 g
- Węglowodany
- 30 g
- Tłuszcz
- 25 g
Alternatywne przepisy
Tarte amandine aux poires
2sa 30 dk
Cookies aux pépites de chocolat
25 min
Gâteau aux pommes
1sa
Pain perdu
25 min
Flan pâtissier à la vanille
3h 30min
Fondant aux deux chocolats
3h
Cookie cake fourré à la pâte à tartiner
40 dk
Tiramisu à la pâte à tartiner et aux speculoos
6 Std. 30 Min
Roulé à la pâte à tartiner
25 min
Pâte à crêpe vanillée
1 godz. 40 min
Gâteau moelleux au chocolat
40 dk
Coulant au chocolat
40 dk