
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1200 g d'eau
- 1 ½ c. à café de sel
- 320 g de pâtes sèches courtes ou longues (penne ou spaghetti par ex.)
- Wartości odżywcze
- na 1 g
- Kalorie
- 3.7 kcal / 15.5 kJ
- Białko
- 0.1 g
- Tłuszcz
- 0 g
- Węglowodany
- 0.7 g
- Błonnik
- 0 g
- Tłuszcz nasycony
- 0 g
- Sód
- 11.1 mg