Ravioli-Suppe mit Rindfleisch

2.0 2 oceny
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 30 min
4 Portionen

Składniki

  • Rindfleisch in Scheiben geschnitten (ca. 2 mm)
    300 - 400 g
    300 - 400 g Hähnchenbrustfilet, mit Haut oder ohne Haut, in Scheiben geschnitten (ca. 2 mm)
  • rote Zwiebel in Scheiben geschnitten
    120 g
  • Knoblauchzehen in Scheiben geschnitten
    2
  • Olivenöl
    30 g
  • Wasser
    800 g
  • Hühnerbrühwürfel (für 0,5 l) zerkrümelt
    1
  • Ravioli mit Frischkäse gefüllt
    250 - 300 g
  • Petersilie, frisch gehackt, zum Garnieren

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 Portion

Sód 333.9 mg
Białko 27.2 g
Kalorie 2007.3 kJ / 479.8 kcal
Tłuszcz 25 g
Błonnik 1.9 g
Tłuszcz nasycony 8.6 g
Węglowodany 35.7 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...