Urządzenia i Akcesoria
Champignoncremesuppe
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 20 min
4 Portionen
Składniki
-
Champignons halbiert400 g
-
Wasser500 - 600 g
-
Milch200 g
-
1 TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemachtGemüsebrühwürfel (für 0,5 l)1
-
Mehl50 g
-
Salz½ TL
-
Sahne50 g
-
frische Petersilie abgezupft4 Zweiglein
-
Schmelzkäsescheiben (optional)40 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Portion
Białko
7 g
Kalorie
550 kJ /
132 kcal
Tłuszcz
9 g
Błonnik
2.2 g
Węglowodany
5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Das Kochbuch
131 Przepisów
Beneluks
Beneluks
Może spodoba Ci się również...
Champignoncremesuppe
20 min
Gemüsecremesuppe
45 min
Zitronenlimonade
5 min
Kürbissuppe
35 min
Fruchtsorbet, schnell
10 min
Obstsorbet aus gefrorenen Früchten
5 min
Lasagne Bolognese
2 godz. 30 min
Kürbissuppe, Fisch mit Reis und Gemüse, Apfel-Birnen-Crumble
1 godz.
Kabeljau mit Zitrusbutter
50 min
Risotto
30 min
Béchamelsauce
15 min
Basilikumpesto
10 min