
Urządzenia i Akcesoria
Champignoncremesuppe
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 20 min
4 Portionen
Składniki
-
Champignons halbiert400 g
-
Wasser500 - 600 g
-
Milch200 g
-
Gemüsebrühwürfel (für 0,5 l)1
-
Mehl50 g
-
Salz½ TL
-
Sahne50 g
-
frische Petersilie abgezupft4 Zweiglein
-
Schmelzkäsescheiben (optional)40 g
Wartości odżywcze na 1 Portion
Kalorie
132 kcal /
550 kJ
Białko
7 g
Tłuszcz
9 g
Węglowodany
5 g
Błonnik
2.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Das Kochbuch
131 Przepisów
Beneluks
Beneluks