Urządzenia i Akcesoria
百香果蒸肋排
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 45 min
2 人份
Składniki
-
百香果 选用黄色(偏甜)2 颗
-
水380 克
-
猪肋排 切小块120 克
-
姜10 克
-
小苏打 约1小撮1 克
-
生抽 推荐薄盐生抽,见要诀10 克
-
玉米淀粉5 克
-
白砂糖 约2小撮2 克
-
红甜椒 切丝,装饰用适量
-
水 蒸煮用500 克
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Sód
397.7 mg
Białko
11.2 g
Kalorie
981.2 kJ /
234.5 kcal
Tłuszcz
14.6 g
Błonnik
5.5 g
Tłuszcz nasycony
4.6 g
Węglowodany
15.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
营养儿童餐 2-5岁
20 Przepisów
Chiny
Chiny