Urządzenia i Akcesoria
时蔬炒低温慢煮牛里脊
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
2 人份
Składniki
-
牛里脊 整块100 克
-
蒜头 拍碎1 瓣
-
现磨黑胡椒粉1 小撮
-
水 低温慢煮用1500 克
-
黄油5 克
-
蘑菇 一切四50 克
-
芦笋 切段50 克
-
盐1 小撮
-
水10 克
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 人份
Sód
137.7 mg
Białko
11.8 g
Kalorie
447 kJ /
106.9 kcal
Tłuszcz
6 g
Błonnik
0.8 g
Tłuszcz nasycony
3.1 g
Węglowodany
2.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
营养儿童餐 2-5岁
20 Przepisów
Chiny
Chiny