时蔬炒低温慢煮牛里脊

Brak ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
2 人份

Składniki

  • 牛里脊 整块
    100 克
  • 蒜头 拍碎
    1 瓣
  • 现磨黑胡椒粉
    1 小撮
  • 低温慢煮用
    1500 克
  • 黄油
    5 克
  • 蘑菇 一切四
    50 克
  • 芦笋 切段
    50 克
  • 1 小撮
  • 10 克

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 人份

Sód 137.7 mg
Białko 11.8 g
Kalorie 447 kJ / 106.9 kcal
Tłuszcz 6 g
Błonnik 0.8 g
Tłuszcz nasycony 3.1 g
Węglowodany 2.4 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...