Urządzenia i Akcesoria
Hühnerkeulen mit Erdäpfel-Lauchpüree
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 3 godz. 15 min
2 Portionen
Składniki
-
Knoblauchzehen4
-
Olivenöl40 g
-
Weißwein30 g
-
Paprikapulver, edelsüß1 TL
-
Senf50 g
-
Honig30 g
-
Rosmarin, frisch gehackt1 EL
-
Thymianblättchen, frisch1 EL
-
Salz2 TL
-
schwarzer Pfeffer, frisch gemahlen3 Prisen
-
Hühnerkeulen, ohne Haut, mit Knochen2
-
Butter etwas mehr zum Einfetten20 g
-
Lauch in Stücken100 g
-
Erdäpfel, mehlig geschält, gewürfelt (1 cm)350 g
-
Milch180 g
-
Muskat, gemahlen¼ TL
Wartości odżywcze na 1 Portion
Kalorie
973 kcal /
4071 kJ
Białko
75 g
Tłuszcz
47 g
Węglowodany
60 g
Błonnik
7 g
Tłuszcz nasycony
14 g
Sód
3005 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

1 Huhn 5 Rezepte
5 Przepisów
Austria
Austria