
Urządzenia i Akcesoria
Frittata Caprese
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
6 portions
Składniki
-
6 œufs de gros calibre
-
½ c. à thé de sel
-
¼ c. à thé de poivre noir moulu
-
710 g d'eau
-
225 g de tomates cerises coupées en deux
-
115 - 170 g de mozzarella de bufflonne en demi-lunes (1 cm/¼ in)
-
5 - 8 de feuilles de basilic frais déchiré à la main
-
de crème de vinaigre balsamique pour arroser
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
179.5 kcal /
750.8 kJ
Białko
14.1 g
Tłuszcz
12.2 g
Węglowodany
2.8 g
Błonnik
0.5 g
Tłuszcz nasycony
5.3 g
Sód
437.4 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Route vers Rome
12 Przepisów
Kanada
Kanada