五花肉夹饼 / 刈包

五花肉夹饼 / 刈包

5.0 4 rating
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 20 min
6 个

Składniki

甘蓝菜胡萝卜沙拉
  • 无盐烤花生
    100 克
  • 新鲜香菜
    1 把
  • 紫甘蓝菜 ,切块
    100 克
  • 胡萝卜 ,切块
    50 克
  • 麻油
    20 克
  • 红糖
    10 克
  • 干辣椒片
    ¼ 茶匙
面团
  • 175 克
  • 干酵母粉 (7 克)
    1 小袋
  • 红糖
    10 克
  • 面粉
    350 克
  • 葵花油
    10 克
  • ¼ 茶匙
炖五花肉
  • 蒜头
    2 个
  • ,切薄片
    30 克
  • 葵花油 ,多备一些涂抹用
    20 克
  • 紫洋葱 ,对半切开后,切片
    100 克
  • 去皮五花肉 选瘦一点的肉,切块(每块2-3厘米)
    600 克
  • 红糖
    20 克
  • 茴香粉
    1 茶匙
  • 白葡萄酒
    100 克
  • 酱油
    100 克
  • 50 克

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 个

Sód 971 mg
Białko 32 g
Kalorie 2976 kJ / 711 kcal
Tłuszcz 39 g
Błonnik 5.1 g
Tłuszcz nasycony 22 g
Węglowodany 55 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...