
Urządzenia i Akcesoria
Spaghetti z anchois, bułką tartą i parmezanem (TM7)
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
4 porcje
Składniki
-
sera parmezan pokrojonego na 3 cm kawałki75 - 100 g
-
natki pietruszki, świeżej, tylko liście plus dodatkowa ilość do dekoracji5 g
-
ząbki czosnku2 - 3
-
chili, mielonego¼ łyżeczki
-
oliwy z oliwek80 g
-
bułki tartej150 g
-
filetów z anchois, w oleju odsączonych, pokrojonych na kawałki5 - 6
-
wody1200 g
-
soli1 łyżeczka
-
makaronu, suchego, typu spaghetti320 g
Wartości odżywcze na 1 porcję
Kalorie
737.5 kcal /
3087.8 kJ
Białko
24.3 g
Tłuszcz
30.3 g
Węglowodany
94.3 g
Błonnik
5 g
Tłuszcz nasycony
8.3 g
Sód
1321.8 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

NA CO DZIEŃ I KREATYWNIE
61 Przepisów
Polska
Polska