Urządzenia i Akcesoria
Slow Cooked Potatoes
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 45 min
6 portions
Składniki
Peeling
-
800 g baby yellow potatoes, halved (approx. 5 cm wide) (see Tip)baby red potatoes halved (approx. 5 cm wide) (see Tip)800 g
-
water600 g
-
vegetable oil (opcjonalnie) (see Tip)1 tsp
Cooking Potatoes
-
salt to taste½ tsp
-
water (to cover potatoes, but not higher than max fill level 2.2 l)850 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
219.9 mg
Białko
2.2 g
Kalorie
332.1 kJ /
79.4 kcal
Tłuszcz
0.1 g
Błonnik
1.9 g
Tłuszcz nasycony
0 g
Węglowodany
18 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Quark and semolina gnocchi with fresh fruit sauce
1 godz.
Broccoli and Cheddar Soup
45 min
Sous-vide Lamb Chops with Mint Sauce
2 godz. 45 min
Maple Eggs Benedict with Smoked Salmon
40 min
Mashed Potatoes (Peeler)
30 min
Sous-vide Steak with Creamy Lemon Sauce
1 godz. 30 min
Healthy Gut Zinger (Metric)
10 min
Sous-vide rare beef steak with béarnaise sauce
2 godz. 20 min
Peeler Mashed Potatoes
35 min
Artisan Bread (Betty) Metric
4 godz. 35 min
Fresh Orange Juice
5 min
Salmon with lemon hollandaise, asparagus and rice
45 min