Urządzenia i Akcesoria
Maple Teriyaki Salmon with Rice and Broccoli
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 30 godz.
4 portions
Składniki
Marinade and Teriyaki Glaze
-
fresh ginger peeled and sliced (see Tip)30 g
-
Japanese soy sauce (or shoyu)100 g
-
mirin60 g
-
maple syrup, pure100 g
-
salmon fillet, fresh, skin on or skinless cut into 4 filets 130 g-170 g ea.520 - 680 g
Salmon with Broccoli and Rice
-
rice white, Japanese sushi rice such as Kokuho Rose, Calrose250 g
-
water1000 g
-
340 g sugar snap peasbroccoli florets cut in 3-4 cm florets340 g
-
black sesame seeds (opcjonalnie) toasted, to garnish
-
green onion (opcjonalnie) thinly sliced, to garnish1
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1499.6 mg
Białko
39.5 g
Kalorie
2783 kJ /
665.2 kcal
Tłuszcz
21.1 g
Błonnik
0.4 g
Tłuszcz nasycony
4.9 g
Węglowodany
74.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Buddha Bowl with Chicken (TM6)
Keine Bewertungen
Vietnamese Chicken Pho
1 Std. 10 Min
Salmon with Vegetable Sauce
25 Min
Lemon Garlic Salmon
2 Std. 20 Min
Lemon Garlic White Rice
35 Min
Coconut Lime Cashew Jasmine Rice
35 Min
Teriyaki salmon with edamame and cucumber (Diabetes)
50 Min
Maple Teriyaki Salmon with Rice and Broccoli
1 Std. 5 Min
Salmon with Lemon Hollandaise, Asparagus and Rice (Metric)
45 Min
Lemon Garlic Salmon
2 Std. 20 Min
Maple-glazed Carrots
45 Min
Korean-style Glazed Cod with Rice and Steamed Broccoli
30 Min