Urządzenia i Akcesoria
Maple Teriyaki Salmon with Rice and Broccoli
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 30 godz.
4 portions
Składniki
Marinade and Teriyaki Glaze
-
fresh ginger peeled and sliced (see Tip)30 g
-
Japanese soy sauce (or shoyu)100 g
-
mirin60 g
-
maple syrup, pure100 g
-
salmon fillet, fresh, skin on or skinless cut into 4 filets 130 g-170 g ea.520 - 680 g
Salmon with Broccoli and Rice
-
rice white, Japanese sushi rice such as Kokuho Rose, Calrose250 g
-
water1000 g
-
340 g sugar snap peasbroccoli florets cut in 3-4 cm florets340 g
-
black sesame seeds (opcjonalnie) toasted, to garnish
-
green onion (opcjonalnie) thinly sliced, to garnish1
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1499.6 mg
Białko
39.5 g
Kalorie
2783 kJ /
665.2 kcal
Tłuszcz
21.1 g
Błonnik
0.4 g
Tłuszcz nasycony
4.9 g
Węglowodany
74.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Sweet and Sour Pork Ribs
40 min
Quinoa Salad with Strawberry Vinaigrette
25 min
Korean barbecue pork with rice salad
40 min
Pineapple Carpaccio with Pink Sorbet (TM6)
20 min
Cucumber Salad with Dill and Yoghurt Dressing (TM6)
10 min
Maple Teriyaki Salmon with Rice and Broccoli
1 godz. 5 min
Shrimp Louie Salad
1 godz. 30 min
Korean Style Pork Chops with Spicy Rice and Steamed Bok Choy
1 godz. 5 min
North Carolina BBQ Chicken with Skillet Cornbread
3 godz. 25 min
Pineapple Teriyaki Salmon
30 min
Beef fajitas
30 min
Pâté Chinois (Canadian Shepherd's Pie)
1 godz. 30 min