Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 140 g onions, quartered
- 1 garlic clove
- 60 g unsalted butter, cubed, divided
- 140 g bacon, cured, smoked, sliced, in pieces (2.5 cm)
- 450 g mushrooms, fresh, quartered
- 450 g chicken thighs, skinless, boneless, cut into pieces (5 cm)
- ½ tsp salt, to taste
- black pepper, ground, to taste
-
140 - 285
g white wine, to total 450 g liquid when combined with strained broth
lub 140 - 285 g chicken stock, to total 450 g liquid when combined with strained broth - 15 g porcini mushrooms, dried
- 15 g fresh parsley leaves, plus extra to garnish
- 30 g all purpose white flour
- ½ tsp white pepper, ground, to taste
- ½ tsp paprika
- pasta, any type, cooked, to serve
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 2172.1 kJ / 519.2 kcal
- Białko
- 25.9 g
- Węglowodany
- 18.3 g
- Tłuszcz
- 35.6 g
- Tłuszcz nasycony
- 15 g
- Błonnik
- 2.7 g
- Sód
- 757.3 mg
Alternatywne przepisy
Sweet and Sour Pork
35 Min
Three Course Meal for 2 - Vegetable Soup, Chicken Pie with Rice & Steamed Apple
1h 20 min
Pork tenderloin with red wine sauce and vegetables
45min
Meaballs with Tomato Sauce
55min
Korean Style Pork Chops with Spicy Rice and Steamed Bok Choy
1 godz. 5 min
Bacon and Spring Onion Potato Salad
1 godz. 5 min
Chicken Cacciatore
50min
Chicken with Creamy Vegetable Sauce
50min
Chicken Adobo
1h 25min
Sausage and pea risotto
30min
Beef Stew with Mashed Potatoes
1h 30min
Vegetable potato salad with chicken
1h 15 min