Urządzenia i Akcesoria
Whole Chicken with Saffron Rice and Steamed Vegetables
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz.
6 portions
Składniki
-
whole chicken (approx. 35 oz)1
-
oil to coat3 - 4 tbsp
-
dried Italian seasoning to season2 tbsp
-
salt plus extra, to season, to taste1 tsp
-
ground black pepper to season, to taste
-
Parmesan cheese cut into pieces1 oz
-
water46 oz
-
chicken stock paste2 tsp
-
saffron1 pinch
-
basmati rice7 oz
-
carrots cut into pieces (1 in.)10 oz
-
broccoli florets10 oz
-
butter2 tbsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
676.6 mg
Białko
48.2 g
Kalorie
3202.4 kJ /
765.4 kcal
Tłuszcz
48 g
Błonnik
2.1 g
Tłuszcz nasycony
14.3 g
Węglowodany
34.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Air-Fry Sensor
9 Przepisów
Stany Zjednoczone
Stany Zjednoczone
Może spodoba Ci się również...
Shrimp Pasta Salad with Cilantro Pesto
35 min
Salmon with Lemon Hollandaise, Asparagus and Rice
45 min
Pulled Chicken Tortillas (Diabetes)
40 min
Spicy Zucchini Noodles
10 min
Salmon with Vegetable Sauce
25 min
Lemon and Parmesan Chicken with Zoodles
30 min
Chunky Guacamole
10 min
Mixed Herbs Rice
35 min
Garlic Pork with Vegetables and Rice
40 min
Lemon Rosemary Chicken and Rice
55 min
Sirloin Steaks and Herb Butter with Rosemary Potatoes and Broccoli
45 min
Loaded Potato Soup
30 min