烤红薯咖喱鸡

烤红薯咖喱鸡

Brak ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
4 人份

Składniki

  • 红薯 去皮,切成适合进料管的块
    400 克
  • 椰子油 额外2茶匙涂抹用
    40 克
  • 新鲜红辣椒 去籽
    1 条
  • 洋葱 切半
    150 克
  • 蒜瓣
    2 个
  • 孜然粉
    1 茶匙
  • 辣椒粉
    2 茶匙
  • 咖喱粉
    2 汤匙
  • 去皮鸡胸肉 切块(3-4公分)
    500 克
  • 适量调味
    1 茶匙
  • 玉米 只取玉米粒
    1 条
  • 芝士碎 莫扎里拉芝士或车打芝士
    250 克

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Sód 1743.3 mg
Białko 39.8 g
Kalorie 2612.9 kJ / 624.5 kcal
Tłuszcz 35.7 g
Błonnik 6 g
Tłuszcz nasycony 20.4 g
Węglowodany 37.7 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...