Urządzenia i Akcesoria
烤红薯咖喱鸡
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
4 人份
Składniki
-
红薯 去皮,切成适合进料管的块400 克
-
椰子油 额外2茶匙涂抹用40 克
-
新鲜红辣椒 去籽1 条
-
洋葱 切半150 克
-
蒜瓣2 个
-
孜然粉1 茶匙
-
辣椒粉2 茶匙
-
咖喱粉2 汤匙
-
去皮鸡胸肉 切块(3-4公分)500 克
-
盐 适量调味1 茶匙
-
玉米 只取玉米粒1 条
-
芝士碎 莫扎里拉芝士或车打芝士250 克
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Sód
1743.3 mg
Białko
39.8 g
Kalorie
2612.9 kJ /
624.5 kcal
Tłuszcz
35.7 g
Błonnik
6 g
Tłuszcz nasycony
20.4 g
Węglowodany
37.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
螺旋团团转
25 Przepisów
Międzynarodowy
Międzynarodowy