酥脆马来式番薯煎饼

酥脆马来式番薯煎饼

Brak ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 35 min
10 块(pc)

Składniki

  • 红薯 去皮,切成适合进料管的块
    300 - 400 克
  • 1 茶匙
  • 食油 另加煎炸用
    20 克
  • 牛肉碎
    200 克
  • 小红葱
    20 克
  • 新鲜红辣椒 去籽,切碎
    2 条
  • 芹菜 切碎
    1 小支
  • 青葱 切葱花
    2 小支
  • 1 小撮
  • 白胡椒粉
    1 小撮
  • 打散
    1 个

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 块(pc)

Sód 344.3 mg
Białko 5.5 g
Kalorie 338.1 kJ / 80.8 kcal
Tłuszcz 3.3 g
Błonnik 1.3 g
Tłuszcz nasycony 0.7 g
Węglowodany 7.8 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...