Urządzenia i Akcesoria
酥脆马来式番薯煎饼
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 35 min
10 块(pc)
Składniki
-
红薯 去皮,切成适合进料管的块300 - 400 克
-
盐1 茶匙
-
食油 另加煎炸用20 克
-
牛肉碎200 克
-
小红葱20 克
-
新鲜红辣椒 去籽,切碎2 条
-
芹菜 切碎1 小支
-
青葱 切葱花2 小支
-
盐1 小撮
-
白胡椒粉1 小撮
-
蛋 打散1 个
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 块(pc)
Sód
344.3 mg
Białko
5.5 g
Kalorie
338.1 kJ /
80.8 kcal
Tłuszcz
3.3 g
Błonnik
1.3 g
Tłuszcz nasycony
0.7 g
Węglowodany
7.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
螺旋团团转
25 Przepisów
Międzynarodowy
Międzynarodowy