Urządzenia i Akcesoria
Meatballs in Tomatensauce
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
4 Portionen
Składniki
Meatballs
-
Brot in Stücken40 g
-
Milch80 g
-
Petersilie, flachblättrig Blätter abgezupft5 g
-
Knoblauchzehe (opcjonalnie)1
-
Rindshackfleisch400 g
-
Eier2
-
Salz½ TL
-
schwarzer Pfeffer, gemahlen1 Prise
Tomatensauce
-
pflanzliches Öl und etwas mehr zum Einfetten20 g
-
Knoblauchzehe1
-
Zwiebeln in Spalten200 g
-
passierte Tomaten, aus der Dose600 g
-
Wasser50 g
-
Salz1 TL
-
schwarzer Pfeffer, gemahlen1 Prise
Wartości odżywcze na 1 Portion
Kalorie
445 kcal /
1876 kJ
Białko
25.8 g
Tłuszcz
29.3 g
Węglowodany
22.1 g
Błonnik
4.2 g
Tłuszcz nasycony
9.7 g
Sód
1323.3 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Choche wiä no niä.
204 Przepisy
Szwajcaria
Szwajcaria