Urządzenia i Akcesoria
Meatballs in Tomatensauce
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
4 Portionen
Składniki
Meatballs
-
Brot in Stücken40 g
-
Milch80 g
-
Petersilie, flachblättrig Blätter abgezupft5 g
-
Knoblauchzehe (opcjonalnie)1
-
Rindshackfleisch400 g
-
Eier2
-
Salz½ TL
-
schwarzer Pfeffer, gemahlen1 Prise
Tomatensauce
-
pflanzliches Öl und etwas mehr zum Einfetten20 g
-
Knoblauchzehe1
-
Zwiebeln in Spalten200 g
-
passierte Tomaten, aus der Dose600 g
-
Wasser50 g
-
Salz1 TL
-
schwarzer Pfeffer, gemahlen1 Prise
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Portion
Sód
1323.3 mg
Białko
25.8 g
Kalorie
1876 kJ /
445 kcal
Tłuszcz
29.3 g
Błonnik
4.2 g
Tłuszcz nasycony
9.7 g
Węglowodany
22.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Choche wiä no niä.
203 Przepisy
Szwajcaria
Szwajcaria
Może spodoba Ci się również...
Poulet in cremiger Senfsauce
40 min
Beef Wraps Big Mac Style
25 min
Gschwellti (Gekochte Kartoffeln)
35 min
Gâteau du Vully
2 godz. 30 min
Gulaschsuppe
1 godz. 15 min
Iced Caffé Latte Zero
5 min
Erlebniskochen
2 godz.
Udon Nudeln mit Poulet
20 min
Poulet mit Kräuter-Zitronensauce und Reis
45 min
Poulet mit Zucchetti-Karotten-Reis
2 godz.