Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Thonsauce
- 160 g Zwiebeln, halbiert
- 20 g Olivenöl
- 2 Dosen Thon, in Salzwasser (MSC), davon 150 g, abgetropft (Abtropfgewicht total 310 g), zerzupft
- 450 g Cherry-Tomaten, halbiert
- 120 g Mascarpone
- 1 TL Salz
Teigwaren
- 2 ½ l Wasser
- 1 ½ TL Salz
- 400 g Teigwaren (z.B. Papardelle)
- ½ Bund Basilikum, frisch, (ca. 10 g), Blätter abgezupft
- Wartości odżywcze
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2813 kJ / 669 kcal
- Białko
- 35.9 g
- Węglowodany
- 76 g
- Tłuszcz
- 23 g
Alternatywne przepisy
Ghackets mit Hörnli
30 Min
Älpler Magronen
45 Min
Poulet mit Zucchetti-Karotten-Reis
45 Min
Riz Casimir
45 Min
Peperoni-Poulet-Geschnetzeltes zu Bandnudeln
40 Min
Älpler Magronen
45 Min
Hörnlisalat
30 Min
Poulet-Stroganoff
50 Min
Brätchügeli-Pastetli mit Erbsli und Rüebli
35 Min
Rindsvoressen
1sa 50 dk
Züri-Gschnätzlets
50 Min
Kartoffelstock nature
55 Min