Urządzenia i Akcesoria
Peperonisauce mit Bratwurstbällchen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 30 min
6 Portionen
Składniki
-
Zwiebeln halbiert50 g
-
Knoblauchzehe1
-
rote Peperoni in Stücken (3-4 cm)400 g
-
Olivenöl20 g
-
Wasser450 g
-
Tomatenpüree40 g
-
Salz nach Geschmack1 - 1 ½ TL
-
schwarzer Pfeffer, gemahlen nach Geschmack¼ - ½ TL
-
Paprikapulver edelsüss1 TL
-
Oregano, frisch1 TL
-
1 Gemüsebouillonwürfel (für je 0,5 l)Gemüsebouillon Paste1 geh. TL
-
rohe Salsiccia Brät herausgelöst400 - 450 g
-
Vollrahm100 g
-
Maisstärke (z. B. Maizena)25 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Portion
Sód
1035 mg
Białko
13 g
Kalorie
1399 kJ /
334 kcal
Tłuszcz
28 g
Błonnik
2.2 g
Tłuszcz nasycony
10 g
Węglowodany
10 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Choche wiä no niä.
203 Przepisy
Szwajcaria
Szwajcaria
Może spodoba Ci się również...
Waadtländer Rösti à la Papet Vaudois
50 min
Linsenragout
1 godz.
Poulet in cremiger Senfsauce
40 min
Fleischvögel
1 godz. 45 min
Käse-Knöpfli
35 min
Ravioli Cinque Pi
20 min
Ruchbrot aus der Cakeform
3 godz. 40 min
Mediterrane Gemüsepfanne
30 min
Käse - Gipfeli
40 min
Advents-Guetzli
1 godz. 50 min
Poulet mit Kräuter-Zitronensauce und Reis
45 min
Schnelles Zwirbelbrot
40 min