螺旋蔬菜丝烤蛋

螺旋蔬菜丝烤蛋

Brak ocen
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz.
4 人份

Składniki

  • 西葫芦 切成适合进料管的碎片
    400 - 450 克
  • 红薯 去皮,切成适合进料管的块
    200 - 250 克
  • 铺洒用,额外准备调味用
    ½ 茶匙
  • 洋葱 切半
    80 克
  • 新鲜罗勒 只仅叶片,额外准备装饰用
    2 小支
  • 白蘑菇 切片
    100 克
  • 橄榄油 额外准备3汤匙
    10 克
  • 哈里萨辣酱
    ½ - 1 茶匙
  • 4 个
  • 干辣椒片 铺洒用
  • 黑胡椒粉 调味用

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 人份

Sód 403.1 mg
Białko 9.1 g
Kalorie 1086.5 kJ / 259.7 kcal
Tłuszcz 17.2 g
Błonnik 3.4 g
Tłuszcz nasycony 3.3 g
Węglowodany 17.6 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...