Urządzenia i Akcesoria
早餐(蒸水果玉米和西兰花、鸡蛋羹、低脂牛奶)
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
1 人份
Składniki
-
水 蒸煮用300 克
-
鸡蛋 (63-73克)1 颗
-
水 蒸蛋用100 克
-
盐1 小撮
-
玉米 选择水果玉米,见要诀275 克
-
西兰花 切小朵100 克
-
生抽 见要诀1 茶匙
-
低脂牛奶250 克
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Sód
595.2 mg
Białko
23.5 g
Kalorie
1994.6 kJ /
398 kcal
Tłuszcz
15.5 g
Błonnik
8.1 g
Tłuszcz nasycony
2.5 g
Węglowodany
43.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
轻松瘦身餐 第七辑
3 Przepisy
Chiny
Chiny