早餐(蒸水果玉米和西兰花、鸡蛋羹、低脂牛奶)

Brak ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
1 人份

Składniki

  • 蒸煮用
    300 克
  • 鸡蛋 (63-73克)
    1 颗
  • 蒸蛋用
    100 克
  • 1 小撮
  • 玉米 选择水果玉米,见要诀
    275 克
  • 西兰花 切小朵
    100 克
  • 生抽 见要诀
    1 茶匙
  • 低脂牛奶
    250 克

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Sód 595.2 mg
Białko 23.5 g
Kalorie 1994.6 kJ / 398 kcal
Tłuszcz 15.5 g
Błonnik 8.1 g
Tłuszcz nasycony 2.5 g
Węglowodany 43.2 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...