Urządzenia i Akcesoria
早餐(荞麦热干面、木耳拌黄瓜、木瓜奶昔、溏心蛋)
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 35 min
1 人份
Składniki
-
木瓜 去皮去籽,切块100 克
-
脱脂牛奶250 克
-
芝麻酱15 克
-
辣椒粉1 克
-
饮用水 根据芝麻酱薄稠度增减15 克
-
生抽5 克
-
黄瓜 洗净沥干,切滚刀块100 克
-
麻油2 克
-
水 煮面用600 克
-
干的荞麦面60 克
-
新鲜黑木耳20 克
-
鸡蛋 (63-73克) 见要诀1 颗
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Sód
703.2 mg
Białko
25.5 g
Kalorie
2533 kJ /
515 kcal
Tłuszcz
15.9 g
Błonnik
19.5 g
Tłuszcz nasycony
3.5 g
Węglowodany
69.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
轻松瘦身餐 第五辑
3 Przepisy
Chiny
Chiny