早餐(荠菜虾仁鲜肉小馄饨、蓝莓奶昔)

早餐(荠菜虾仁鲜肉小馄饨、蓝莓奶昔)

Brak ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 35 min
1 人份

Składniki

  • 焯水用
    600 克
  • 荠菜 取叶
    50 克
  • 虾仁
    20 克
  • 猪里脊肉
    10 克
  • 1 克
  • 小馄饨皮
    12 - 14 张
  • 煮馄饨用
    500 克
  • 原味酸奶 无糖
    200 克
  • 蓝莓
    100 克

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Sód 689.4 mg
Białko 18.5 g
Kalorie 935 kJ / 391 kcal
Tłuszcz 7.9 g
Błonnik 3.3 g
Tłuszcz nasycony 4.5 g
Węglowodany 63.5 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...