Urządzenia i Akcesoria
早餐(荠菜虾仁鲜肉小馄饨、蓝莓奶昔)
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 35 min
1 人份
Składniki
-
水 焯水用600 克
-
荠菜 取叶50 克
-
虾仁20 克
-
猪里脊肉10 克
-
盐1 克
-
小馄饨皮12 - 14 张
-
水 煮馄饨用500 克
-
原味酸奶 无糖200 克
-
蓝莓100 克
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Sód
689.4 mg
Białko
18.5 g
Kalorie
935 kJ /
391 kcal
Tłuszcz
7.9 g
Błonnik
3.3 g
Tłuszcz nasycony
4.5 g
Węglowodany
63.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
轻松瘦身餐 第六辑
3 Przepisy
Chiny
Chiny